Μετά την επιτυχία του πρώτου curcuit festival στην Αθήνα, το δεύτερο φεστιβάλ είναι γεγονός! Απο τις 08 εως τις 11 Ιουνίου θα λαβει χωρα το Utopia Athens Pride Festival. Το Utopia Athens Pride Festival έλαβε χωρα πέρυσι τον Ιούνιο για πρώτη φορά στην Αθήνα με τεράστια επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Σε συνδυασμό με τους διεθνείς DJ και performers που συμμετείχαν και παράλληλα με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers τους ανά τον κόσμο, είχαν μπει ήδη τα εχέγγεια για να γίνει γνωστή η διοργάνωση από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους GSP (Ελλάδα), Sebastien Triumph (Γαλλία), Rodolfo Bravat (Βραζιλία), Rick Braile (Βραζιλια), Leomeo (Γαλλία), Belladonna (Ισραήλ), Decode (Λίβανος), Nick A (Ελλάδα), Kappa Nee (Ελλάδα).

Φέτος λοιπόν σε 3 μέρες (8-11/6) θα πραγματοποιηθούν 5 parties σε διαφορετικούς χώρους στην καρδιά της Αθήνας με την συμμετοχή 5 διεθνώς brands και τους κορυφαίους djs και performers ανά τον κόσμο. Στην προσπάθειά μας αυτή ήδη έχουμε στο πλευρό μας ως Media Supporters την Ευρωπαϊκή καμπάνια για την LGBT κοινότητα της Αθήνας (ATHENS-REAL.COM).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here