Από τις 26 Μαΐου όταν ο Σέρχιο Ράμος ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σήκωνε την κούπα στον ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου, δεν έχουν περάσει παρά μόλις 115 ημέρες για να ξεκινήσει ξανά από σήμερα η διοργάνωση που γεμίζει τα γήπεδα και κρατά καθηλωμένους δισεκατομμύρια φίλους του ποδοσφαίρου.

Το Champions League είναι και πάλι εδώ, έχοντας σημαντικούς νεωτερισμούς σε οργανωτικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα τα οποία αναμένεται να διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο. Ένα τοπίο που υπάρχουν πολλές φωνές οι οποίες θεωρούν ότι ευνοεί ακόμη περισσότερο τους ισχυρούς του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το Champions League αποτελεί την κότα με χρυσά αυγά για όλους τους εμπλεκόμενους στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και για να προσφέρει ένα ξεχωριστό θέαμα θέλεις πάντα τους καλύτερους πρωταγωνιστές.

Το ευτύχημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι και φέτος θα έχουμε εκπρόσωπο μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την ΑΕΚ να επιστρέφει στους ομίλους μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και τα ταξίδι της στα αστέρια ξεκινά το βράδυ της Τετάρτης στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here