Ο μεσογειακός κυκλώνας ” Ζορμπάς” απομακρυνεται σταδιακα απο τη χωρα μας, κινουμενως με βορειοανατολική πορεία κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, εξασθενώντας όμως σημαντικά.

Έτσι, μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Xalazi.gr, οι βροχές θα περιορισθούν στα ανατολικότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Βροχές εκδηλώνονται το πρωί της Δευτέρας κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, καθώς ο κυκλώνας στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων. Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Εύβοια, στο Άγιο Όρος, στις Σποράδες και στη Θράκη.

Τα σημερινά μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09.00 το πρωί της Δευτέρας, όπως αυτά καταγράφηκαν από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν στη Στενή Ευβοίας και στην Κύμη, me 47 χιλιοστά σε κάθε περιοχή.

Το ισχυρό χαμηλό βαρομετρικό ”Ζορμπάς” τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων, κινούμενο προς το Βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου θα φτάσει τις μεσημεριανές ώρες. Aναλυτικά ο καιρός ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here