Αποχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου, από τη Διοίκηση της Folli Follie σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση στο εσωτερικό της εταιρείας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου παραιτήθηκαν από τη Διοίκηση των θυγατρικών στην Ασία.

Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν στο χθεσινό πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie, που ακολούθησε της παραίτησης του διεθνούς οίκου Rothschild από τη θέση του χρηματοοικονομικού συμβούλου του Folli Follie Group. Μαζί με τη Rothschild, παραιτήθηκαν ο νομικός σύμβουλος Allen & Overy και η δικηγορική εταιρεία Μπερνίτσας.

Χθες και πριν τις παραιτήσεις των Δημήτρη και Αικατερίνης Κουτσουλιούτσου υπήρχαν πληροφορίες πως την εταιρεία θα εγκατέλειπε και η εταιρεία ορκωτών λογιστών Ernst & Young που έχει προσληφθεί προκειμένου να συντάξεις τις αναθεωρημένες οικονομικές καταστάσεις του 2017. Η EY έχει προβληματική συνεργασία με τους βασικούς μετόχους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο της ως ανεξάρτητος ελεγκτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here