Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθησαν στις ΗΠΑ την Πέμπτη 19 Ιουλίου, με πρωταγωνιστές έναν νεαρό φοιτητή και το αφεντικό του.

Ο Γουόλτερ Καρ, προκειμένου να φθάσει στη δουλειά του, αναγκάστηκε να περπατήσει 32 χιλιόμετρα μέσα στη νύχτα, καθώς το Ι.Χ. του παρουσίασε βλάβη. Μόλις το αφεντικό του πληροφορήθηκε το συμβάν, αποφάσισε να του χαρίσει ένα νέο αυτοκίνητο Ford Escape.

Ο Γουόλτερ είχε πιάσει δουλειά σε μεταφορική εταιρεία, όμως το αυτοκίνητό του χάλασε μία μέρα πριν και αναγκάστηκε να περπατήσει μέχρι το σπίτι όπου θα γινόταν η μετακόμιση. Ένας αστυνομικός τον πέτυχε στο δρόμο και όταν έμαθε για την ιστορία του, αφού τον πήγε για πρωινό, τον οδήγησε μέχρι τη δουλειά του, εξηγώντας στο ζευγάρι όλη την ιστορία.

«Δε μπορώ να το πιστέψω. Έχω εκπλαγεί» δήλωσε το αφεντικό του στις κάμερες. Όταν του ανακοινώθηκε το δώρο, ο νεαρός φοιτητής συγκινήθηκε και άρχισε να κλαίει: «Θέλω οι άνθρωποι να το θυμούνται αυτό. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αν το βάλεις στόχο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν το πιστέψεις» είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here