Εάν η Ελλάδα νομιμοποιούσε την Κάνναβη, την επόμενη ημέρα τα Κανόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα ήταν στραμμένα επάνω της. Αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για την πραγματική διάσταση των γεγονότων και να σας δώσουμε πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να απομυθοποιήσετε όλα όσα σας έχουν μάθει για την Κάνναβη. Καταρχήν στην Ελλάδα είναι απαγορευμένη ουσία και στις Ελληνικές Φυλακές εκτίουν ποινές πάνω από 3.500 χιλιάδες άτομα για εμπορία ή χρήση Ινδικής Κάνναβης.

Το ότι όλα αυτά τα χρόνια γίνετε εμπόριο από τα γειτονικά μας κράτη, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία είναι πλέον γνωστό σε όλους μας. Ποιός όμως επωφελείται από την απαγόρευση Ινδικής Κάνναβης στην Ελλάδα και τα επακόλουθα της? Οι Αλλοδαποί Έμποροι Ναρκωτικών, Οι Δικηγόροι και τα Δικαστήρια και Οι Φαρμακοβιομηχανίες. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Από Ιατρικής Άποψης η Ινδική Κάνναβη δεν προκαλεί ΕΞΑΡΤΗΣΗ όπως η Ηρωίνη ,το Αλκοόλ και το Τσιγάρο. Μάλιστα πρόσφατες μελέτες μιλούν για ευεργετικές ιδιότητες μεταξύ άλλων και στην καταπολέμηση του Καρκίνου! Πριν 1 χρόνο περίπου ίσα που πρόλαβε να δημοσιευτεί μια μελέτη που πιστοποιούσε συγκεκριμένη Ιατρικόφαρμακευτική Αγωγή με Καθαρή Τετραυδροκαναββινόλη και εξαφάνιζε τα ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

Δυστυχώς το Θηρίο του Κεφαλαίου και των Φαρμακοβιομηχανιών, εξαφάνισε κάθε ίχνος αυτής της μελέτης,ευτυχώς όμως δεκάδες επιστήμονες κράτησαν αρχεία! Ας δούμε λιγάκι τα ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

-Η Κάνναβη μεγαλώνει σε γρήγορο ρυθμό ,10 φορές πιο γρήγορα από ότι τα υπόλοιπα δέντρα!

Η Κάνναβη έχει 10.000 διαφορετικές χρήσεις στην Βιομηχανία. Συγκεκριμένα μπορει να χρησιμοποιηθεί για τα εξής :

α. Ξυλεία Πρώτης Ποιότητας -Καυσόξυλα -Τζακόξυλα,Παρκέ,Ξύλινες Κατασκευές,Οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ξυλεία!

β. Κλωστουφαντουργία,Υφάσματα και Κλωστές,Ρουχισμό πρώτης ποιότητας και αντοχής από Κάνναβη,μέχρι και το τέλος του 2 Παγκοσμίου Πολέμου τα Στρατιωτικά Υλικά ,ρουχισμός ακόμα και Αλεξίπτωτα κατασκευάζονταν από Κάνναβη!

γ. Πλαστικά,Ναι καλά διαβάζετε η μέθοδος μετατροπής εφευρέθηκε εδώ και χρόνια από τους Ολλανδούς και όπως είναι γνωστό μπορούν να κατασκευαστούν πλαστικά πολυμερή από την Κάνναβη!

δ. Χαρτί και όλα τα Παράγωγα

ε. Καύσιμα και ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ BIODIESEL

ζ. ’Εσοδα από τον Τουρισμό,όπως το κάνουν οι Ολλανδοί και έχουν την πιο παραγωγική χώρα στον κόσμο και τα χαμηλότερα επίπεδα ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΩΝ!Εκατομμύρια επισκέπτες επιπλέον θα επισκεφθούν την Ελλάδα μόνο και μόνο εξαιτίας της Κάνναβης.

Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Στην Ολλανδία που έχει μόνο τις Τουλίπες για αξιοθέατο κατακλύζεται από επισκέπτες που θέλουν μόνο να καπνίσουν Κάνναβη,φυσικά η Κάνναβη φορολογείται με τον χαμηλότερο συντελεστή και φέρνει Εκατομμύρια στο Κράτος! Στα Coffeeshop, έτσι ονομάζονται τα καφενεία στην Ολλανδία, πωλείται και καταναλώνεται η Ινδική Κάνναβη ΝΟΜΙΜΑ.

Φυσικά ΕΑΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. Τα φυτά της Κάνναβης είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη απόδοση. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μέσα σε λίγες εβδομάδες! Παραλληλα, θα σταματήσει το εμπόριο Κάνναβης από τους Αλλοδαπούς Εμπόρους Ναρκωτικών και ο Πλουτισμός τους! Το Κράτος και οι Έλληνες μόνο θα κερδίσουν εαν αποποινικοποιηθεί η Κάνναβη στην Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here