Εξαρθρώθηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συμμορία, η οποία δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών από την Αλβανία και την διακίνησή τους στο νομό Καβάλας.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, η οποία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Καβάλας, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, στην Καβάλα, τρία μέλη της συμμορίας και συγκεκριμένα τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 38, 29 και 19 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και αντίστασης, καθώς και για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί ραδιοσταθμών, κατά περίπτωση.

Από την ενδελεχή και πολύμηνη αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δράστες αποτελούσαν μέλη συμμορίας, η δράση της οποίας αφορούσε την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία, τη μεταφορά τους στην Καβάλα και την περαιτέρω διακίνησή τους στο νομό, αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here