Αρχική media Του τρελλού και του Γιατρού ο Δημήτρης Γιώτης

Του τρελλού και του Γιατρού ο Δημήτρης Γιώτης

41
0

Ο Δημήτρης Γιώτης διανύοντας έναν από τους πιο απαιτητικούς χειμώνες επιστρέφει σε γνώριμα μονοπάτια αλλά με μια καινούργια ματιά, βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά και ταυτόχρονα σε τόσο διαφορετικά είδη. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.

Τον Οκτώβριο, το ραντεβού δίνεται στο ”Ίχνος”, το μπαρ της Λένας Αλκαίου και της Αθηνάς Τσαμαδού, στον Πειραιά με ένα απολαυστικό stand up comedy σχολιάζοντας τις σχέσεις των ανθρώπων. Η αιώνια αντιπαλότητα του αρσενικού με το θηλυκό. Ο Αδάμ και η Εύα…ποιός έφαγε το μήλο τελικά; ποιός λοξοδρόμησε; ποιός απάτησε…με το φίδι;…φίδι στον κόρφο μας, Ποιά η σχέση της Ελληνίδας μάνας με τη νύφη και την πεθερά; Η σημερινή πραγματικότητα μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Που πήγαν τ’ όνειρά μας; ποιός οφείλεται γι αυτά; Τι ονειρευτήκαμε; Τι προδώσαμε και γιατί; Καλύτερος πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη…για ποιά πόλη μιλάμε; Αναπάντητες ερωτήσεις για τα όνειρα που πήγαν χαμένα και γιατί…;Ένα ψυχογράφημα όπως επιτάσσει η μόδα της εποχής. Ένας καθρέφτης που φαντάζει το είδωλό μας καθαρά μα και παραμορφωμένα.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για κρίση εποχής, κρίση αξιών και ηθών. Όμως μια κουβέντα, ένα τραγούδι και πάμε παρακάτω. Μια στιγμή είναι η ζωή, μια κωμωδία που γελάμε για να μην κλάψουμε για αυτά που μας συμβαίνουν. Του τρελλού κανονικά, εκεί που συναντιέται η Βίσση με την Πάολα και η Σαπουτζάκη με τη Θεοδωρίδου…Του γιατρού, ποιός τον χρειάζεται και γιατί; η μάνα, η πεθερά, η νύφη ή ο γιός; Η Μύκονος και ο Ρέμος και η Βάνα με τον Τσέλιο…όλα σε ένα πάρτυ που όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε:

” ΄Αντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ.Να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε, να τους ξεχάσουμε όλους εδώ”

Ο Δημήτρης Γιώτης επιστρέφει με τούτη την κωμωδία τύπου bar theatre έχοντας στο πλευρό του τη Δανάη Μιχαλάκη ξέροντας ότι θα ξεσηκώσει τους θαμώνες του ”’Ιχνος” στον τρελλό ρυθμό του. ΙΧΝΟΣ (Κολοκοτρώνη 30, Πειραιά – τηλ. 2117900711)

Κάθε Παρασκευή του Οκτωβρίου ( 5 – 12 – 19 – 26 ) στις 21.30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here