Άνοιξαν οι ουρανοί από νωρίς το πρωί στην πόλη του Βόλου και σε ολόκληρη τη Μαγνησία. Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η νεροποντή στα Κανάλια Μαγνησίας, όπου έσπασαν ρέματα και πλημμύρισαν δεκάδες σπίτια. Υπολογίζεται ότι έχουν πλημμυρίσει περίπου 30 σπίτια του χωριού, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση για βοήθεια.

Με τη θερμοκρασία μόλις στους 19 βαθμούς Κελσίου και συνεχή βροχόπτωση από τα ξημερώματα, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις συνοδεύτηκε από πτώση κεραυνών, τίποτα στον Βόλο δεν παραπέμπει ημερολογιακά σε τέλη Ιουνίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή και συστήνουν γενικότερα στους πολίτες, να είναι προσεκτικοί με τα φαινόμενα που μπορεί να επικρατήσουν.

Από τον Δήμο Βόλου ανακοινώθηκε ότι, «επειδή οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που από το πρωί σημειώνονταν στην περιοχή μας προβλέπεται να συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με την εμφάνιση προβλημάτων να είναι πιθανή, ο Δήμος Βόλου καλεί όσους πολίτες αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά και χρειάζονται βοήθεια, να απευθύνονται στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο 24210 80959 ή στο 24213 50173-4».

Συγκλονίζει το βίντεο από την περιοχή Καμάρι στον Βόλο. Εικόνες αποκάλυψης από τις ισχυρές βροχές που πλήττουν την περιοχή. (Βίντεο: Αποστολία Σολδάτου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here