Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

Παρεμβαίνουν εισαγγελείς για τη διαχείριση της πανδημίας – Οι Λοιμοξιολόγοι τα ρίχνουν στην κυβέρνηση!

Εύλογη ανησυχία προκάλεσαν στους πολίτες τα δημοσιεύματα δύο κυριακάτικων εφημερίδων, του Βήματος και της Δημοκρατίας, αναφορικά με παράλληλα συστήματα καταγραφής κρουσμάτων κορωνοϊού, καθυστερήσεις στην ενημέρωση των δεδομένων και για συγκρούσεις ανάμεσα στους παράγοντες διαχείρισης της πανδημίας.

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ Κυριακάτικων εφημερίδων, για την απάτη με τα κρούσματα και τους θανάτους covid. H αλήθεια άρχισε πλέον να βγαίνει όλο και ποιο έντονα στο φως και οι εισαγγελείς αναλαμβάνουν πλέον να διερευνήσουν, τι πραγματικά γίνεται με τη διαχείριση του covid. Η υπόθεση covid, μετά τα δημοσιεύματα της Κυριακής, παίρνει το δρόμο τις δικαιοσύνης και οι Λοιμοξιολόγοι ετοιμάζονται για τα δικαστήρια.

Κύριοι εισαγγελείς, εξαφανίστε τους πριν μας εξαφανίσουν. Στείλτε στα κάγκελα όλους τους υπεύθυνους της τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού. Στείλτε στη φυλακή όλους του Λοιμοξιολόγους που πρωτοστατούν σε αυτή την ανελέητη τρομοκράτηση, με μπροστάρη τον κ. Τσιόδρα, ο οποίος είναι προσωπικά υπεύθυνος μαζί με τους Σύψα, Παγώνη, Μαγιορκίνη και όλη την ομάδα των Λοιμοξιολογων, για την κατάρρευση της οικονομίας και το θάνατο χιλιάδων Ελλήνων που δεν μπορούν να πάνε στα νοσοκομεία της χώρας για προγραμματισμένα χειρουργεία που έχουν αναβληθεί.

Κυνηγήστε ανελέητα τον υπεύθυνο Πολίτικης Προστασίας κ. Χαρδαλιά που το παίζει κωρονοσερίφης και έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον περιορισμό των ελευθεριών του ανθρώπου και την κατάρρευση της οικονομίας. Χούντα στην Ελλάδα δεν γίνεται αποδεκτή. Κυνηγήστε ανελέητα και ζητήστε εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό της χώρας και όλο το Υπουργικό συμβούλιο για την απατή που απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας, ότι καταγράφονται θάνατοι , έστω και αν δεν έχει πεθάνει κάποιος από covid. Ήρθε η ώρα κύριοι εισαγγελείς να πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας!

Εξαφανίστε από τα κανάλια όλους τους καλοπληρωμένους λοιμοξιολόγους και τους δημοσιογράφους που το παίζουν προφήτες, προβλέποντας πολλαπλά κύματα ενός ιού μελλοντικά. Εξαφανίστε από τη ζωή μας το ζόφο, την εξαθλίωση και… το θάνατο που προκαλεί, όχι ο covid, αλλά η πολιτική που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση με την συνδρομή των λοιμοξιολόγων, οι οποίοι τα παίρνουν χοντρά από φαρμακευτικές εταιρίες για να προωθήσουν εμβόλια, φάρμακα και αλλά ιατρικά προϊόντα.

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε κύριοι Εισαγγελείς και να εξαφανίσετε από τη χώρα, όσους ποδοπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσους οδηγούν στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες, με πρόσχημα έναν ιό, που έχει ποσοστό θνησιμότητας 0.2 της χιλίοις και κυρίως, σε άτομα με πολλαπλά προβλήματα υγείας!

Τώρα, ήρθε η ώρα όμως να μιλήσει και η Προέδρος της Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη θέση της και να δρομολογηθούν άμεσα πολιτικές εξελίξεις. Σεβαστή κυρία Προέδρος, σας καλούμε να παραιτηθείτε από τη θέση σας. Τώρα, όχι αύριο! Όλοι όσοι αφήνουν τα πράματα στην τύχη τους, είναι προσωπικά υπεύθυνοι για τον αφανισμό των Ελλήνων!

Ήρθε η ώρα να τους τελειώσετε, πριν μας τελειώσουν!

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Τα δυο δημοσιεύματα «δείχνουν» προς την διοίκηση του ΕΟΔΥ, καθώς σε αυτήν αποδίδεται η ευθύνη για την λαθεμένη ενημέρωση της επιτροπής των επιστημόνων.

Οι υπεύθυνοι είναι συγκεκριμένοι και τα ερωτήματα αμείλικτα:

-Έγινε πράγματι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αντιληπτή η εγκληματική αστοχία στους αριθμούς των κρουσμάτων;

-Γιατί δεν ελέγχθηκε και δεν ανεκόπη άμεσα η σύμβαση με ιδιώτη, που σύνηψε ο ΕΟΔΥ και φαίνεται ότι δημιούργησε αυτό το χάος;

-Γιατί επί μήνες δεν έγινε τίποτα ούτε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που εποπτεύει την όλη διαχείριση, ή τους υψηλά ιστάμενους Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Αρκουμανέα και Κικίλία, για να διορθωθεί το λάθος;

-Ισχύει ότι είναι πιθανόν οι καθυστερήσεις να «θόλωσαν» τα κριτήρια των μελών της επιτροπής;

Για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα δυο πράγματα πρέπει να συμβούν. Πρώτον, να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας για να ερευνήσει εάν υπήρξαν λάθη που οδήγησαν στη μη λήψη μέτρων, που κόστισαν ανθρώπινες ζωές. Δεύτερον, πρέπει να τοποθετηθούν επίσημα οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί προϊστάμενοι ώστε να γνωστοποιήσουν στην κοινωνία τι συμβαίνει.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης είναι εξαιρετικά κρίσιμη, γιατί αυτή τη στιγμή κλονίζεται έτι περαιτέρω η εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση, τους επιστήμονες και τους χειρισμούς τους.

Αφήστε το Σχόλιο σας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΛΛΑΔΑ