Τοπικά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με το δήμο, η σφοδρή χαλαζόπτωση και οι ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν ιδιαίτερα αγροτικές περιοχές στις θέσεις Χαλίκι Αιτωλικού και Μαγούλες, προκαλώντας προβλήματα κυρίως στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής λίγο πριν τις 03:00 ισχυρή καταιγίδα με χαλαζόπτωση, έντονη βροχόπτωση και μεγάλη χρονική διάρκεια, χτύπησε την πόλη του Μεσολογγίου με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία της πόλης η στάθμη του νερού να ανέβει και οι κάτοικοι με σκούπες να προσπαθούν να κρατήσουν τα νερά έξω από τα σπίτια τους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Πύργου. Πριν λίγο στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Βούναργο, κεραυνός έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να την κόψει χωρίς ευτυχώς να την ρίξει στο οδόστρωμα. Στην περιοχή δεν υπάρχει ρεύμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα καιρού Xalazi.gr, το χαμηλό βαρομετρικό Μίνωας, θα ενταθεί τις επόμενες ώρες. Λεπτομέρειες ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here