Αναστάτωση επικρατεί στην πόλη της Άμφισσας, καθώς λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ απόψε, κάτοικος της περιοχής άρχισε να πυροβολεί σε καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μια 13χρονη. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμή είναι συγκεχυμένες.

Πιθανόν ο δράστης επέστρεφε από το χωριό του και την ώρα που περνούσε κοντά στον καταυλισμό, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα Ρομά και πιθανόν φοβήθηκε ότι θα πέσει θύμα κλοπής και γι’ αυτό πυροβόλησε.

Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο δράστης καταδίωξε πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα ομάδα Ρομά, οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ένα ανήλικο κορίτσι Ρομά και ακόμα ένας φέρει διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ ομάδα νεαρών Ρομά εισήλθε στην πόλη της Άμφισσας και προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα του αδελφού του δράστη. Ο δράστης, ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές είναι επιχειρηματίας και διατηρεί κρεοπωλείο στο κέντρο της πόλης. Μετά το συμβάν ο δράστης κατευθύνθηκε προς το όρος Γκιώνα να βρει καταφύγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here