Οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στην Αττική, είχαν σαν αποτέλεσμα να «φουσκώσουν» ρέματα και να ξεχυθούν με ορμή σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Νωρίτερα, έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου από χείμαρρο.

Η κατάσταση ήταν τραγική μέχρι πριν λίγη ώρα στη Μαγούλα, καθώς η καταρρακτώδη βροχή που σημειώθηκε νωρίτερα, προκάλεσε υπερχείλιση ρεμάτων. Λίγο μετά τις 17:30 έκλεισε από τη μεγάλη ποσότητα ύδατος και τη λάσπη, η κεντρική οδός Αθανασίου Διάκου, ενώ πλημμύρισαν και κατοικίες.

Η καταιγίδα ερχόμενη από τη Σαλαμίνα, όπως φωτογραφήθηκε από ερασιτέχνες μετεωρολόγους και κινούμενη… χτύπησε τη Δυτική Αττική.

Ώρες αγωνίας ζουν και πάλι οι κάτοικοι της Μάνδρας, λόγω της νέας, ισχυρής νεροποντής που χτύπησε την πόλη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Μέσα στην πρώτη ώρα της έντονης βροχόπτωσης, πάνω από 50 σπίτια πλημμύρισαν.

Μέχρι τις 17:30 το απόγευμα, η Πυροσβεστική είχε δεχθεί 95 κλήσεις, εκ των οποίων οι 60 αφορούσαν σε άντληση υδάτων και οι 35 σε παροχή βοήθειας. Λίγο μετά τις 17:30 άνοιξε η μία λωρίδα της Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Η καταιγίδα όπως εισέρχεται από το Όρος Αιγάλεω, στο λεκανοπέδιο Αθηνών! Δείτε το βίντεο του ερασιτέχνη μετεωρολόγου Ιωάννη Παπαλιούδη, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here