Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Πλησιάζει η ώρα του πολέμου – Το 1.000.000 έφτασαν οι μετανάστες που ζουν στη χώρα!

Το Πακιστάν έχει συμμαχήσει με την Τουρκιά και ήδη, γίνονται παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρους μας και από Πακιστανικά και Τουρκικά πολεμικά!

ΘΕΜΑ: Mourmoura.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: Πολυχρόνης Κώστας

Αυξάνεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας από τα Τουρκικά παράλια. Το τελευταίο διάστημα έχει διπλασιαστεί ο αριθμός τους, καθώς μπαίνουν στη χώρα ανεξέλεγκτα από κάθε σημείο, των αφύλακτων συνόρων μας.

Καραβάνια λαθρομεταναστών διασχίζουν καθημερινά την Εγνατία Οδό, καθώς εδώ και μερικές εβδομάδες, η είσοδος τους από τον Έβρο έχει αυξηθεί. Ο στρατός κοιτάει αμήχανα την είσοδο τους στο Ελληνικό έδαφος καθώς, όπως όλα δείχνουν, έχουν λάβει εντολές να μην εμποδίσουν κανέναν!

Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Είναι προφανές ότι το Λιμενικό και ο Στρατός, δεν θέλουν να ανακόψουν τις αφίξεις από την Τουρκία, παρά την φαινομενικά μεγάλη κινητοποίησή τους. Οι αυξημένες αφίξεις σε συνδυασμό με τον γεωγραφικό αποκλεισμό των αιτούντων άσυλο, επιτείνουν την ασφυξία στα νησιά, ενώ πλέον το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται ορατό και στην ενδοχώρα. Χιλιάδες λαθρομετανάστες κατακτούν την ενδοχώρα και φτάνουν σε χωριά των 300 και 500 κατοίκων!

Έχει αρχίσει μάλιστα να παρατηρείται το φαινόμενο, οι μουσουλμάνοι που διαμένουν σε χωριά της χώρας, να είναι περισσότεροι από τους Έλληνες Χριστιανούς. Και αυτό το φαινόμενο αρχίζει να πολλαπλασιάζεται συνεχώς. Προσοχή, γιατί αυτή η λεπτομέρεια είναι κρίσιμη για τη συνέχεια! Με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης, η Τουρκιά έχει το δικαίωμα να προστατεύσει με κάθε τρόπο, τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής μειονότητας που διαμένει στην Ελλάδα, κυρίως στην Θράκη.

Τι γίνεται όμως, όταν πλέον οι μουσουλμάνοι αρχίσουν να υπερτερούν σε κάθε γωνιά της χώρας και αρχίσουμε σταδιακά να… γινόμαστε εμείς μειονότητα? Είναι προφανές τι επιχειρείται αυτή τη στιγμή να συμβεί στη χώρα μας. Όλα συγκλίνουν πως όλοι οι λαθρομετανάστες έρχονται για να… μείνουν και σταδιακά οι Έλληνες που γερνάνε, θα αντικατασταθούν από νέους κατοίκους, που ήδη κατακτούν τη χώρα ανεμπόδιστα!

Η ώρα που η Τουρκία θα θέσει σε ισχύει τη συνθήκη της Λωζάνης πλησιάζει, με την οποία έχει το δικαίωμα προστατέψει με κάθε τρόπο, τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας, ως μουσουλμανική μειονότητα! Ήδη όμως οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στη χώρα μας έχουν φτάσει το 1.000.000 και πληθυσμιακά, ξεπερνούν τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης!

Ο κίνδυνος πλέον είναι ορατός, αλλά δεν θέλουμε να τον δούμε. Η Τουρκία μαζί με τις ευλογίες των κυβερνήσεων μας, από την αριστερά έως τη δεξιά, ξετυλίγουν τα τελευταία χρόνια ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, ώστε να αλλάξει ο πληθυσμός της χώρας μας. Μένουμε Ελλάδα, είναι το σλόγκαν και όλοι οι λαθρομετανάστες θα είναι οι μελλοντικοί κάτοικοι της Ελλάδας, η οποία βέβαια αναπόφεκτα θα αλλάξει και τη σημαία της , με το σταυρό να χάνεται από αυτή! Αυτό που μένει, είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Να επιτεθεί η Τουρκιά στην Ελλάδα, ώστε να αλλάξει και τα σύνορα.

Το πρόσχημα; Μα φυσικά ότι κακομεταχειριζόμαστε τους μουσουλμάνους. Είπαμε, η συνθήκη της Λωζάνης! Ο χρόνος πλησιάζει που η Τουρκιά θα επιτεθεί στη χώρα μας. Τα σημάδια είναι ορατά εδώ και καιρό και γίνονται όλο και ποιο έντονα. Το Πακιστάν έχει συμμαχήσει με την Τουρκιά και ήδη, γίνονται παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρους μας και από Πακιστανικά πολεμικά αεροπλάνα! Στα ενδοτέρα της χώρας, καταφθάνουν ορδές στρατών από τις δυο χώρες, καλά κρυμμένοι ανάμεσα στους μετανάστες, ωστέ να δράσουν όταν έρθει η ώρα για να επικρατήσει το χάος!

Υπάρχουν και άλλες σοβαρές ενδείξεις ότι είμαστε πολύ κοντά στην επίθεση. Για «μουσουλμανική τουρκική μειονότητα» στην Ελλάδα, έκανε λόγο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά από συνάντηση που είχε με τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής στην κατοικία του.

Με ανάρτησή του στο Twitter o Τσαβούσογλου, δήλωσε πως η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα της «Μουσουλμανικής Τουρκικής Μειονότητας» στην Ελλάδα, τα οποία απορρέουν από τις Συνθήκες της Αθήνας και της Λωζάνης!

Η ώρα πλησιάζει. Αν θέλει βασικά κάποιος Έλληνας να το αντιληφθεί, γιατί κανένας μας δεν κάνει κάτι για να το σταματήσει. Επομένως γι’ αυτό που θα συμβεί έχουμε όλοι ευθύνη. Όταν έρθει η στιγμή που θα θρηνήσουμε θύματα από την άλωση της χώρας, τότε θα λεμέ ”πω – πω τι πάθαμε”.

Τα γνωστά μοιρολόγια του Έλληνα δηλαδή. Δυστυχώς είναι πολύ αργά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Κουράγιο σε όλους , καλή δύναμη και.. προετοιμαστείτε. Η ώρα του πολέμου πλησιάζει και αυτό που θα συμβεί κρύβει πόνο και… αίμα!

7 Σχόλια

7 Comments

  1. Pingback: Στρατός: Ανά δύο μήνες πλέον η κατατάταξη – Αυξάνονται οι ανάγκες του στρατού ενοψει εξελίξεων! | | Mourmoura.gr

  2. Pingback: Στρατός: Ανά δύο μήνες πλέον η κατατάταξη – Αυξάνονται οι ανάγκες του στρατού ενοψει εξελίξεων! | | Mourmoura.gr

  3. Pingback: Χάνουμε Καστελόριζο και Κρήτη – Τουρκία και Λιβύη υπέγραψαν οριοθέτηση της ΑΟΖ! | | Mourmoura.gr

  4. Pingback: Χάνουμε Καστελόριζο και Κρήτη – Τουρκία και Λιβύη υπέγραψαν οριοθέτηση της ΑΟΖ! | | Mourmoura.gr

  5. Pingback: Συναγερμός στην Ελληνική κυβέρνηση μετά το αναπάντεχο χτύπημα της Τουρκίας! | | Mourmoura.gr

  6. Pingback: Ανοίγουν στόματα: Τίθεται θέμα «παράνομης εισβολής» στη χώρα παραδέχεται ο υπουργός Ναυτιλίας! | | Mourmoura.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in ΕΛΛΑΔΑ