Η μεγαλύτερη βόλτα με μοτοσικλέτες στην Ελλάδα, την οποία πραγματοποιούν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Greek Stunt Riders, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, νωρίς το απόγευμα στη Φούρκα της Χαλκιδικής.

Η μεγάλη μοτο-βόλτα που είναι μια ιδέα των Greek Stunt Riders, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 με εκδρομή στη Χαλκιδική και με συμμετοχή περισσότερες από 1.500 μοτοσικλέτες. Την επόμενη χρονιά, η μοτο – βόλτα πήγε στις Σέρρες!

Παρόλο που ο καιρός πήγε να τα χαλάσει, η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη. Στη φετινή βόλτα, που έχει την χαρακτηριστική ονομασία Riding For a Cause 2018, συμμετείχαν πάνω από 1.000 μοτοσικλετιστές από διάφορα μέρη της χώρας.

Οι μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11.00 το πρωί. Στη συνέχεια, διένυσαν τα περίπου 100 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Φούρκα από τη Θεσσαλονίκη, σχηματίζοντας μια εντυπωσιακή πορεία.

Της πορείας προπορευόταν όχημα της εταιρείας τετρακίνητων οχημάτων 4Χ4 Offroad Θεσσαλονίκης, που όριζε το όριο ταχύτητας και το οποία δεν προσπερνούσε κανείς. Εντέλει, το ταξίδι κατέληξε στο beach bar «Zattero» στην Φούρκα Χαλκιδικής!

Πηγή: reportplus.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here