Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει το δημοφιλές σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο παίζεται ανελλιπώς πάνω από μια δεκαετία καθηλώνοντας ακόμη και σήμερα τους τηλεθεατές.

Μιλώντας προ ημερών σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως γράφει ήδη τα καινούργια επεισόδια του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μόνο που ο νέος κύκλος δεν θα έχει τους ίδιους ηθοποιούς αλλά νέους πρωταγωνιστές.

Έτσι ο επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η άσπονδη συγκάτοικός του Ελένη Βλαχάκη επιστρέφουν στη μικρή οθόνη μαζί με όλη την παρέα τους αλλά δεν είναι σαφές προς στιγμήν ποιοι θα τους υποδυθούν.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω “μωρή Κατακουζίνα” αυτή τη στιγμή, θα μου φαινόταν άκομψο σε αυτή την ηλικία».

Για την συζήτηση που είχε κάνει με τον ΑΝΤ1 για ριμέικ του Κωνσταντίνου και Ελένης μίλησε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό!

«Μου είχαν προτείνει από το κανάλι να κάνουμε ριμέικ του Κωνσταντίνου και Ελένης. Εντάξει, ήταν σε επίπεδο βολιδοσκοπικό, δεν ήταν σαν επίσημη πρόταση. Ήμουν έντρομη. Δεν ξέρω πως τα ξαναπιάνεις τα πράγματα μετά από 20 χρόνια. Είχε πολύ ριάλιτι μέσα το Κωνσταντίνου και Ελένης με την έννοια ότι οι ρόλοι κι εμείς είχαμε γίνει ένα.

Είμαστε άλλοι πια. Έχουν δει άλλα τα μάτια μου, έχω μεγαλώσει το παιδί μου. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω “μωρή Κατακουζίνα” αυτή τη στιγμή, θα μου φαινόταν άκομψο σε αυτή την ηλικία. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, δεν ξέρω πώς θα ήταν τώρα το “μωρή γκαρσόνα”. Θα ήταν λίγο θλιβερό νομίζω να είναι στη δική μου ηλικία πλέον η γκαρσόνα και να είναι γκαρσόνα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here