Με 50.000 ευρώ ενισχύει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας τους πληγέντες από τις πυρκαγιές επιχειρηματίες.

Κλιμάκιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών επισκέφθηκε την Πέμπτη 26/7/2018 τις πληγείσες περιοχές, συνομίλησε με πυρόπληκτους επιχειρηματίες, συναντήθηκε με δημάρχους και ανακοίνωσε μέτρα στήριξης, με στόχο την επούλωση των πληγών και την ταχύτερη αναδιοργάνωση της κοινωνικής και εμπορικής ζωής στην Ανατολική Αττική.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δεσμεύθηκε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες ανακοινώνοντας τα εξής πρώτα μέτρα στήριξης:

· ‘Αμεση οικονομική ενίσχυση ύψους 50.000 ευρώ που θα κατευθυνθούν προς τους πληγέντες επιχειρηματίες, μέσω της συνεργασίας του ΕΕΑ με τους δήμους και τους Εμπορικούς Συλλόγους του Μαραθώνα και της Ραφήνας.

· Διάθεση όσων πραγματογνωμόνων κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές και να προχωρήσει άμεσα η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και των αποζημιώσεων.

· Συνεργασία του ΕΕΑ με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών για να αποζημιωθούν σε ελάχιστες ημέρες όσοι είχαν ασφαλίσει τις περιουσίες τους με ασφάλεια πυρός.

· Παρέμβαση του επιμελητηρίου προς την ίδια ένωση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα συνδρομής για τους πληγέντες που οι περιουσίες τους δεν είχαν ανάλογη ασφάλιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here