Με έντονη βροχόπτωση και χαλάζι, αποχαιρετάει ο Μάιος αρκετές περιοχές της χώρας. Μπορεί στην Αθήνα ο καιρός να είναι καλός όμως σε Σπάρτη, Καλαμάτα, Αγρίνιο, Φιλιππιάδα και αλλού, ο καιρός χάλασε από το μεσημέρι και ξεκίνησε η δυνατή βροχή και το χαλάζι. Δείτε τις φωτογραφίες από διάφορες πόλεις αλλά και βίντεο από το Αγρίνιο.

Η λίμνη της Καστοριάς εν μέσω καταιγίδας

Φιλιππιάδα Λίμνη Ζηρού

Καλαμάτα περιοχή Καλάθι

 

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης σημειώθηκαν στο Παναιτώλιο με 35 mm, στη Νέδουσα με 22 mm, στην Ελεούσα με 21 mm, στα Λεπιανά με 19 mm, στο Πληκάτι με 11 mm, στην Καλαμάτα με 10 mm, στα Ιωάννινα με 8.0 mm και στην Πάργα με 4.0 mm βροχής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα φαινόμενα συνοδεύτηκαν από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, χωρίς ευτυχώς προβλήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα καιρού Xalazi.gr τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, αλλά και αύριο. Οι πολίτες θα πρέπει να δείξουν προσοχή. Ιδιαίτερα έντονα θα είναι τα φαινόμενα την Κυριακή κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here