Λαμπερή και με αστείρευτο κέφι ήταν η βραδιά των γενεθλίων του εικαστικού και events manager Χρήστου Πετρίδη, το Σάββατο 30 Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν μεγάλη διεθνή έκθεση στην Αρχαία Τροία όπου θα συμμετάσχει.

Το καθιερωμένο πια Summer Glam Party που συνδιοργάνωσε ο Γιώργος Ζούβελος (Τeo hair design Δροσιάς), ο εορτάζων και η Αναστασία Γκούβα (iloveGlam) άφησε για ακόμη μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους και σκοπό είχαν να ευχαριστήσουν φίλους και συνεργάτες για την επιτυχημένη σαιζόν που έκλεισε !

Σε ένα καταπράσινο κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα, το σκηνικό έμοιαζε παραμυθένιο. Μουσική, χορός, κεριά, εδέσματα, αγκαλιές, χαμόγελα και…πολλές τούρτες συμπλήρωναν τη βραδιά. Το παρόν έδωσαν 200 αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των τριών οικοδεσποτών μεταξύ των οποίων, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, κομμωτές, χορευτές, φωτογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Την αγάπη τους για προσφορά δεν ξέχασαν ούτε σε αυτή τη γιορτή, προτείνοντας στους καλεσμένους αντί δώρων να συλλεχθούν ζωοτροφές για τα αδέσποτα ζώα. Για ακόμη μία φορά ο Γιώργος, ο Χρήστος και η Αναστασία ενώθηκαν για καλό σκοπό, όπως εξάλλου συνηθίζουν να κάνουν. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2019 ενώ μέχρι τότε ανακοίνωσαν και καινούριες συνεργασίες τους.

Το Summer Glam Party υποστήριξαν οι: Τeo hair design Δροσιά – Sunset travel & bus service – Limit up café bar Krioneri – iloveGlam – megArt gallery

Φωτογραφικό υλικό: Photo Press News / Aris Roupinas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here