Το Matala Beach Festival, για μια ακόμη χρονιά προσφέρει για 3 ημέρες, διασκέδαση και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι αναμένεται και φέτος να είναι χιλιάδες. Τρεις μέρες, σε ενα φεστιβάλ – θεσμό που θα σαγινεύσουν και θα μείνουν αξέχαστες, κάνοντας ένα ιδιότυπο ταξίδι στο χρόνο με πολύ μουσική και άλλα δρώμενα.

Το Matalabeachfestival θα ξεκινήσει δίπλα στις σπηλιές των Ματάλων, στην άκρη της θάλασσας, όπου ο χορός και το κέφι θα δώσουν δυναμικό «παρών». Συναυλίες από διάσημα συγκροτήματα, ελληνικής αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής θα παρασύρουν σε ένα τριήμερο αλλιώτικο, μοναδικό, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!

Το Matala Beach Festival 2018 ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου 2018. Διοργανώνεται για 2η χρονιά με αποκλειστική ευθύνη του Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων. Οι καλλιτέχνες που θα τιμήσουν φέτος με την παρουσία τους το φεστιβάλ, είναι τα «Κίτρινα Ποδήλατα», ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ματούλα Ζαμάνη, οι «No Quarter», οι «15-50», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι 2002GR, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι Coretheband. Ταυτόχρονα θα υπαρχουν και άλλες συναυλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here