Λυπημένος αλλά όχι μετανιωμένος, δήλωσε χθες κατά την απολογία του, ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου ο οποίος υποστήριξε πως ….παρασύρθηκε από όσους ήταν έξω από το κατάστημά του στη βίαιη αντίδρασή του, την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα να βρεθεί κατηγορούμενος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ενήργησα υπό το κράτος έντονης ταραχής για την προάσπιση της ζωής και της περιουσίας μου», φέρεται να είπε ο κοσμηματοπώλης στον ανακριτή. Ο συνήγορός του μάλιστα αν και ρωτήθηκε τρεις φορές από τους δημοσιογράφους εάν έχει μετανοιώσει, έστω και τώρα, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο εντολέας μου λυπάται για ό,τι συνέβη, αφού πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή».

​Ο κατηγορούμενος, ο οποίος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, απολογούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε για το μαγαζί του όταν είδε ότι ο 33χρονος είχε …χαλάσει τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου του.

«Βρισκόμουν υπό το κράτος έντονης ταραχής λόγω της συμπεριφοράς του άνδρα. Είχε μπει παράνομα μέσα στο κατάστημά μου και είχε καταστρέψει πλήρως τη βιτρίνα του» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος ενώπιον του ανακριτή συμπληρώνοντας:

«Υπολαμβάνοντας, λόγω της αναστάτωσης του εσωτερικού του καταστήματος, της αφαίρεσης του πολύτιμου εμπορεύματος μου και επειδή δεν είχε φθάσει ακόμα η αστυνομία, και μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο να βγει ο άνδρας έξω σε κατάσταση αμόκ, ενήργησα για την προάσπιση της ζωής μου και της προσβαλλόμενης περιουσίας μου, παρασυρόμενος στην ατυχή αντίδρασή μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here