Connect with us

ΥΓΕΙΑ

Κορωναϊός ή… Κοροϊδοϊος;

Ο εορτασμός του 15νταύγουστου πλησιάζει και οι αφορισμένοι, αρχίζουν να δαιμονίζονται!

Γράφει ο Κώστας Πολυχρόνης

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και κλασικά ο 15νταύγουστος είναι ο μήνας χαλάρωσης, διακοπών και φυσικά της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης. Ο εορτασμός του 15νταύγουστου πλησιάζει και οι αφορισμένοι, αρχίζουν να δαιμονίζονται και… πάλι, όπως το Πάσχα! Μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα και την απουσία του ιού από τη ζωή μας, όπως ισχυρίστηκε προ μηνών ο μέγας εγκυρότατος και… πάνω από όλα σταθερός για τις απόψεις του (!) λοιμοξιολόγος της χώρας κ. Τσιόδρας, ο ”ιός” επέστρεψε!

Και… ενώ ολόκληρη η ανθρωπότητα μπήκε προ μηνών σε ένα καθολικό περιορισμό για να σκοτώσουμε και να αποφύγουμε το κακιασμένο ”ιό”, που ήρθε ως δια μαγείας στη ζωή μας να την αλλάξει και να την οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται όσοι συνωμοσιολογούν, ξαφνικά ο τρόμος επέστρεψε μαζί με τον κ. Τσιόδρα, γιατί δεν μάθαμε καλά το μάθημα μας, όπως ισχυρίζονται όσοι συνωμοσιολογούν.

Ο απόλυτος έλεγχος ξεκίνησε, αλλά κάποιοι παραστρατούν και δεν κάθονται υπάκουοι στο σύστημα. Πρέπει λοιπόν να υποταχθούν και αυτοί με το έτσι θέλω και να πιστέψουν, πως όλα αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας και πως όλα τα περιοριστικά και αντισυνταγματικά μέτρα κατά των ελευθεριών του ανθρώπου, η γελιοποίηση του ανθρώπου μέσω της μάσκας (όπως ισχυρίστηκε προσφάτως επιφανής άνθρωπος μεγάλου κύρους στην Κύπρο), καθώς και όλα τα τεχνικά μέσα παρακολουθήσεως του, πρέπει να πιστέψει και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη Γη ότι γίνονται για το καλό του, γιατί κινδυνεύει από έναν ”ιό”.

Αλήθεια, πρώτη φορά έχουμε ιούς που μας τριγυρίζουν, είναι ένα κλασικό ερώτημα στα χείλη αυτών που συνωμοσιολογούν, οι οποίοι ισχυρίζονται πως όλα αυτά είναι ένα καλοστημένο παραμύθι για τον απολυτό έλεγχο του ανθρώπου! Λες να έχουν δίκιο; Στην προσπάθεια αυτή για τον απόλυτο έλεγχο, αυτοί που συνωμοσιολογούν αναφέρουν πως το κάθε κράτος έχει επιστρατεύσει κάθε δυνατό τρόπο για να επιτευχθεί η απολυτή υποταγή του ανθρώπου στο νέο σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων!

Στη χώρα μας για παράδειγμα έχουμε τον μέγα πανάγιο λοιμοξιολόγο, (καλοπληρωμένο από τα μεγάλα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, κ. Τσιόδρα παρέα με το Σερίφη, (όπως τον αποκαλεί αρκετός κόσμος) τον κ. Χαραδαλιά. Οι δυο τους, αναφέρουν όσοι συνωμοσιολογούν, προσπαθούν επιμελώς να υποτάξουν τα πλήθη σκορπώντας τρόμο, φόβο και θάνατο μέσα από τα επίσης (όπως αποδείχθηκε προ μηνών) καλοπληρωμένα για τις υπηρεσίες τους τηλεοπτικά κανάλια. Τελικά, όλοι καλοπληρωμένοι είναι!

Σύμφωνα πάντα με αυτούς που συνωμοσιολογούν, κρούσματα ακούμε αλλά κρούσματα δεν βλέπουμε! Όπως ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε, το σύστημα υγείας δεν έχει πιεστεί καθόλου από τη νέα ”έξαρση του ιού”. Τα νοσοκομεία, ως εκ θαύματος είναι… άδεια! Η Παναγία η γρηγορούσα έβαλε το χέρι της και σώζει για ακόμη μια φορά την Ελλάδα από το τηλεοπτικό θανατικό. Και καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, φαίνεται πως αρχίζει η δεύτερη φάση του καλοστημένου σχεδίου, σύμφωνα πάντα με αυτούς που συνωμοσιολογούν.

Η δεύτερη φάση λοιπόν ξεκινά και η πίεση προς την ανθρωπότητα ξαναρχίζει. Και αυτή τη φορά επιστρατεύονται και εισαγγελείς, για δημοσιεύματα που αναφέρουν οτιδήποτε διαφορετικό από την… κοινή γραμμή! Άντε τώρα να βγάλεις άκρη, εάν αυτό το άρθρο είναι ενάντια στην… κοινή γραμμή ή πατάει την κόκκινη γραμμή! Σαν καλοστημένο πένανλτι του Ολυμπιακού φαντάζει! Βέβαια ξεχνούν κάποιοι πως για την ώρα, επίσημα δεν έχει καταλυθεί το Σύνταγμα της χώρας (ανεπίσημα σίγουρα ναι).

Ας μείνουμε όμως στο επίσημα και να σταθούμε στο άρθρο 5Α, το οποίο και έχει λύση αυτά τα ζητήματά προ πολλού. Βλέπετε το δικαίωμα στην πληροφόρηση και τη σκέψη, στο πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την επικαιρότητα, έχει φροντίσει το Σύνταγμα να μας το λύση. Όλοι έχουν δικαίωμα στην πληροφόρηση, όχι όμως στην προπαγάνδα! Το να παρουσιάζει λοιπόν κάποιος κάθε πτυχή ενός γεγονότος είναι το μόνο Συνταγματικό που μπορεί να κάνει, ώστε ο αναγνώστης να έχει πλήρη εικόνα για το γεγονός που εξετάζεται κάθε φορά.

Το τι θα αποφασίσει ο αναγνώστης μετά το ανάγνωσμα, είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και… ουδεμιά ευθύνη φέρει ο αρθρογράφος για τα όποια αποτελέσματα μπορεί να φέρει η πληροφορία. Η σκέψη του καθενός ήταν, είναι και θα παραμείνει ελεύθερη! Δεν μπορεί όμως ένας αρθρογράφος να παρουσιάζει μόνο την μια όψη του νομίσματος, με τη σκέψη ότι θα μπορούσε να υπάρχει κόσμος που… ίσως σκεφτεί διαφορετικά από ότι θα ήθελε το σύστημα και πει τελικά… ο ιός είναι fake! Ο καθένας από μόνος του θα σκεφτεί και θα αποφασίσει τελικά εάν είναι Κορωναϊός ή… Κοροϊδοϊος!

Βέβαια, εάν πιστεύαμε ότι είναι μόνο ο συγκεκριμένος ιός που απειλεί τη ζωή μας, τότε μάλλον κάνουμε λάθος. Και αυτό σίγουρα δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Αν μη τι άλλο περιτριγυριζόμαστε από χιλιάδες, μην πω καλυτέρα εκατομμύρια μικρόβια, (μερικά από αυτά μάλιστα έχουν και ανθρώπινη μορφή και κατέχουν και μεγάλες θέσεις εξουσίας). Αυτά είναι τα ποιο επικίνδυνα μικρόβια. Αυτά ούτε με dentol δεν εξαφανίζονται. Υπάρχει ένας μόνο τρόπος να εξαφανιστούν, αλλά δεν είναι το παρόντος αν και η κάλπη είναι… κοντά!

Όπως και να έχει η ζωή μας άλλαξε οριστικά στην αρχή του 2020 και πλέον οδεύουμε στην απολυτή παγκόσμια χούντα, όπως όλα τα σημάδια δείχνουν. Το εάν ο ”ιός” είναι το εργαλείο για να επιτευχθεί αυτό ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος. Το ερώτημα απλά παραμένει λοιπόν…

Κορωναϊός ή… Κοροϊδοϊος;

Αφήστε το Σχόλιο σας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in ΥΓΕΙΑ