Χωρίς αποτέλεσμα αλλά με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για το ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μαντούδι αλλά και για το βοσκό, που αγνοείτο στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Πήλι και παρασύρθηκε από χείμαρρο, που δημιουργήθηκε εξαιτίας των καταιγίδων. Το όχημά τους εντοπίστηκε την Κυριακή, χωρίς ωστόσο, να βρεθεί κάποιο ίχνος του ζευγαριού. Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, ένα ελικόπτερο και drone της Πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, καθώς και δύτες.

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου βοσκού

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου βοσκού που αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Στην προσπάθεια εντοπισμού του συμμετείχαν τη Δευτέρα, 25 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, επτά αστυνομικοί, εθελοντές, κτηνοτρόφοι και συγχωριανοί του 73χρονου κτηνοτρόφου από τη Βρύναινα.

Σώος ο 27χρονος οδηγός στο Μαντούδι

Εξαντλημένος αλλά καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας, ο 27χρονος, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το όχημά του στο Μαντούδι της Εύβοιας, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, σε σταθερό σημείο σε ποταμό μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου στην Εύβοια. Ήταν σε επικοινωνία με τους διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ερπυστριοφόρο για να τον προσεγγίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here