Καταιγίδες εκδηλώθηκαν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου σε πολλές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 22:30 το βράδυ καταγράφηκαν στην Τρίπολη με 26 χιλιοστά, στη Σπάρτη με 22 χιλιοστά, στο Γαλαξίδι με 13 χιλιοστά, στην Πάτρα, στο Ρίο και στο Άργος με 9 χιλιοστά.

Η νυχτερινή καταιγίδα που έπληξε και την περιοχή της Αργολίδας το βράδυ της Τρίτης συνοδεύονταν από πολλούς κεραυνούς που εκαναν τη νύχτα μέρα στην Αργολική Πρωτεύουσα. Εκατοντάδες ηταν οι κεραυνοί που την νύχτα της Τρίτης φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό κάνοντας την ατμοσφαιρα τρομακτική. Tα καιρικά φαινόμενα μεταφέρθηκ;αν Νοτιότερα, επηρεάζοντας σταδιακά και τη Λακωνία

Το Xalazi.gr και ο Κώστας Πολυχρόνης έκανε οδοιπορικό στις περιοχές του Ναυπλίου, του Άργους και της Σπάρτης, μεταφέροντας σε ζωντανή μετάδοση τις καταιγίδες που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Δείτε τα βίντεο από τη μετάδοση που έγινε μέσω της ομάδας στο Facebook ” Xalazi.gr Greek Meteo News”.

H καταιγίδα που σημειπώθηκε έξω από τη Σπάρτη ξημερώματα Τετάρτης

Η καταιγίδα που επηρέασε το Ναύπλιο και το Άργος το βράδυ της Τρίτης

Ζωντανή μετάδοση από την Εθνική οδο Τρίπολης – Κορίνθου βράδυ Τρίτης

Επιμέλεια Βίντεο: Πολυχρόνης Κώστας

Πηγή: Xalazi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here