Οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ δυνατούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Από τις καταιγίδες που σημειώθηκαν μέσα στην εβδομάδα στην Αττική, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, προβλήματα δημιουργήθηκαν σε περιοχές των βορείων προαστίων. Πιο συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης υδάτων έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα διερχόμενο αυτοκίνητο μέσα στα νερά, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η ζωή του οδηγού.

Η ξαφνική μπόρα που ξέσπασε περίπου στις 13.30 στα βόρεια προάστια προκάλεσε έντονα προβλήματα στους δρόμους, όπου η στάθμη του νερού ανέβηκε απότομα. Τμήματα του οδικού δικτύου σε Κηφισιά, Πεντέλη, Χαλάνδρι και Βριλήσσια έκλεισαν λόγω πλημμυρικών φαινομένων, ενώ η κίνηση των οχημάτων διακόπηκε πλήρως. Μικροί χείμαρροι με φερτά υλικά δημιουργήθηκαν στους δρόμους, οι οποίοι μετατράπηκαν εντός ολίγων λεπτών σε ποτάμια. Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 140 κλήσεις από πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here