Μονόδρομος αποτελεί πλέον για τον Προκόπη Παυλόπουλο, η παραίτηση του από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ένα μόλις 24ωρο πριν την οδυνηρή υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια για το όνομα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, την Κυριακή 17 Ιουνίου, θα βάλει την ταφόπλακα στη Μακεδονία μας και θα παραχωρήσει το όνομα στους Σκοπιανούς, με οδυνηρές συνέπειες για την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα. Η προδοτική κίνηση του κ. Τσίπρα να παραδώσει τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, μπορεί να σταματήσει μόνο με ένα τρόπο. Με την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Έκτος ότι αυτή την κίνηση περιμένει ο Ελληνικός λαός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πολιτικά και επιχειρηματικά κέντρα μεθοδεύουν εκβιασμό σε βάρος του, για να τον ωθήσουν σε παραίτηση. Στόχος η πτώση της κυβέρνησης και η πρόκληση εκλογών, αφού εάν παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οι εκλογές θα είναι μονόδρομος.

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με την ιστορία. Είναι η ώρα που θα γραφεί ως ο Πρόεδρος που δεν παρέδωσε τη Μακεδονία, ή θα χαρακτηριστεί και αυτός Προδότης! Προκόπη, είναι η ώρα να μιλήσεις και να το κάνεις σήμερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here