Τι συνέβη στον 23χρονο Κολλιαδέλη; Κατέβηκε από το «Νήσος Ρόδος»; Τι ήταν αυτό που τον φόβιζε και τι αποκάλυψε στη σύντροφό του πριν χαθούν τα ίχνη του;

Η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη από το «Νήσος Ρόδος» ξημερώματα Πέμπτης, έχει σημάνει συναγερμό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν κατέβηκε από το πλοίο ή έπεσε στη θάλασσα. Το τελευταίο στίγμα του 23χρονου είναι στις 02.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν στέλνει μήνυμα στη σύντροφό του για να την καληνυχτίσει.

Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται με την οικογένειά του να εκφράζει φόβους για τη ζωή του, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί σε δικά του πρόσωπα ότι κάποιος θέλει να του κάνει κακό. Αποκαλυπτικός είναι ο πατέρας του 23χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η εξαφάνισή του δεν είναι τυχαία και ότι οι υποψίες στρέφονται στο στρατό.

«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Ανέφερε ότι κινδυνεύει και ότι θα του την κάνουν στη Χίο ή στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την έκαναν εν πλω», είπε σε εκπομπή του Έψιλον ο πατέρας του. «Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου…

Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλούν, αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει. Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο», ξέσπασε ο πατέρα του αγνοούμενου φαντάρου. Ανέφερε επίσης ότι έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν υπάρχει υλικό που να δείχνει ότι ο 23χρονος κατέβηκε από το «νήσος Ρόδος».

Ο φίλος του ανέφερε στο «Τούνελ» πως ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό. Η οικογένεια και οι φίλοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί, να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here