, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής στην Ανατολική Ευρώπη που λαμβάνει χώρα στη Ρωσία και όπου την χώρα μας αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει η απεσταλμένη της χώρας μας στην Eurovision το 2017 με το “This is love” όπως μας ενημερώνουν οι “Eurovisionistas”.
Το φεστιβάλ που πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία κάθε χρόνο ξεκίνησε στις 4 του μήνα και θα διαρκέσει και έως τις 9 του  Σεπτέμβρη.
Ο συνθέτης Δημήτης Κοντόπουλος επέλεξε και αυτή τη φορά τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια για να “ταξιδέψει” με τα χρώματα της χώρας μας και να μας εκπροσωπήσει  με το νέο του τραγούδι  “Too late”.ένα up tempo – dance τραγούδι που έχει  επιμεληθεί μαζί με τους ARCADE.
Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου φεστιβάλ τραγουδιού που μεταδίδεται σε πολλές χώρες του Ανατολικού μπλόκ,είναι ότι σε αυτό ο κάθε διαγωνιζόμενος από την κάθε χώρα ερμηνεύει 3 τραγούδια .Ένα νέο του τραγούδι, ένα τραγούδι  της χώρας του που έγινε διεθνής επιτυχία, καθώς και ένα γνωστό διεθνές hit .
Το διεθνές  hit που επέλεξε η Demy να τραγουδήσει είναι το The Winner Takes It All του συγκροτήματος των Abba, ενώ θα ερμηνεύσει και το δημοφιλέστερο  ελληνικό τραγούδι που είναι γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής ,και αυτό δεν είναι άλλο απο τα Παιδιά του Πειραιά του Μάνου Χατζιδάκι, από την κινηματογραφική ταινία Ποτέ Την Κυριακή.
Η εκπρόσωπος μας ,ξεκίνησε δυναμικά και ήδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση  στη γενική κατάταξη των καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος, αφού συγκέντρωσε 98 βαθμούς.Την επιμέλεια της σκηνικής της εμφάνισης έχει αναλάβει ο Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος ενώ η νεαρή καλλιτέχνιδα έλαμψε στη σκηνή με τη δημιουργία της Σύλιας Κριθαριώτη. Στη κριτική επιτροπή του φεστιβάλ  βρίσκονται οι :
Philip Kirkorov,Sergey Lazarev,Alsou,Δημήτρης Κοντόπουλος,Intars Busulis,Igor Nikolaev,Igor Krutoy,Angelika Varum,Arman Davletyarov

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here