Μεγάλες εξελίξεις” στην γειτονιά μας αναμένονται τα επόμενα χρόνια,  μετά και την συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων για το Μακεδονικό. Η συμφωνία ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για αλλαγή συνόρων στη γειτονιά μας.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε παρέμβαση από τη Βουλγαρική κυβέρνηση, η οποία προέβη σε δήλωση σοκ, για αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια μετά την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Ταυτόχρονα είχαμε ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση της Γερμανίας στα εσωτερικά της χώρας μας, με μήνυμα προς την ΝΔ και συγκεκριμένα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για ολοκλήρωση της συμφωνίας, σε περίπτωση που έρθει στην εξουσία και δεν έχει κυρωθεί η συμφωνία από την παρούσα Βουλή.

Για «αστραπιαίες” αλλαγές συνόρων κάνει λόγο και ο Αμερικανός, πρώην υπαρχηγός της γνωστής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, της CIA, εκφράζοντας την θέση της Υπηρεσίας και προμηνύοντας  γεγονότα στην περιοχή μας τα οποία σαφώς και αγγίζουν την Ελλάδα.

«Στα Βαλκάνια, αργά ή γρήγορα, θα έχουμε  αλλαγή των συνόρων”, δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής της της CIA Steven Meyer. Ο ίδιος τονίζει ότι τα νέα,  σαφώς καθορισμένα σύνορα, θα επηρεάσουν άμεσα την ΠΓΔΜ και το Κοσσυφοπέδιο. Ο ίδιος  πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται και αλλαγή συνόρων μεταξύ της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ, η οποία  μπορεί να μεγαλώσει  την έκταση της σημερινής  Αλβανίας!

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν, χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας και του Πούτιν που έχει αποστείλει «μηνύματα» εδώ και τέσσερις μήνες ότι καμία αλλαγή συνόρων δεν θα γίνει αποδεκτή , διότι θα δώσει το δικαίωμα δράσης της ρωσικής ομοσπονδίας. Ήξερε Βλαδίμηρος εδώ και μήνες  από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες τι ακριβώς ετοιμάζεται πάνω από τα βόρεια ελληνικά σύνορα και απέστειλε ΝΟΤΑΜ σε όλες τις δυτικές χώρες.

Η Ελλάδα οφείλει και πρέπει να προσανατολίσει την αμυντική πολιτική της άμεσα προς βόρεια και βορειοδυτικά σύνορα μας, καθώς είναι πλέον πασιφανές είναι ότι τα επόμενα χρόνια θα ξεκαθαρίσουν «λογαριασμοί» 100 και πλέον χρόνων μεταξύ πολλών και διαφορετικών χωρών και συμφερόντων στα Βαλκάνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here