Connect with us

Τεχνολογία

Η πηγή όλων των κακών που έρχονται με τη βοήθεια του δικτύου 5G!

Πως με τη βοήθεια της τεχνολογίας 5G οδηγούμαστε στον πλήρη έλεγχο και εξευτελισμό του ανθρώπου!

Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία είναι η τεχνολογία γρήγορου ιντερνέτ 5G, η οποία αρχίζει και εξαπλώνεται ταχέως σε όλο τον κόσμο. Η μετάβαση στο γρήγορο ίντερνετ γίνεται σε μια συγκυρία, όπου νέες τεχνολογίες αναπτύσσονται για τον έλεγχο του ανθρώπου.

Τεχνολογίες που απαιτούν γρήγορο ιντερνέτ και ένα μέσο που θα μπορούσε να συνδέσει κάθε τεχνολογία πάνω στο 5G. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο επιστράτευσαν την τεχνολογία, για τον εντοπισμό των… απείθαρχων της καραντίνας. Φτάνουν έτσι στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπου, για το καλό πάντα της ανθρωπότητας.

Υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που πιστεύει ότι οι τεχνολογίες αυτές θα σταματήσουν να υπάρχουν στη ζωή μας, όποτε και με όποιο τρόπο (αν απαλλαγούμε ποτέ), από το νέο ιό? Φυσικά και όχι. Δεν δαπανείς εκατομμύρια για μια τεχνολογία που θα τη χρησιμοποιείς μόνο 2 μήνες κα μετά έχεις σκοπό να την κλειδώσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως μια κακιά ανάμνηση μιας πανδημίας που χτύπησε τον πλανήτη. Παρακάτω θα δούμε πως με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι περισσότερες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, έχουν αναπτύξει διάφορα συστήματα που καταγράφουν κάθε κίνηση του ανθρώπου.

Πριν φτάσουμε όμως εκεί ας δούμε τη νέα τεχνολογία 5G η οποία είναι απαραίτητη να προχωρήσουν όλα τα σχέδια των μεγάλων του πλανήτη που μας κυβερνούν. Ο δρόμος προς τη νέα τάξη πράγματων, που επιβάλει αυστηρό έλεγχο του ανθρώπου και περιορισμό των ελευθέριων του, άνοιξε. Στο παρακάτω βίντεο που υπάρχει στο λίνκ, θα πάρετε όλες τις απαντήσεις για το νέο γρήγορο ιντερνέτ που μπαίνει στη ζωή μας και σε λίγες ημέρες έρχεται και στην Ελλάδα. Ας σκεφτούμε λοιπόν, γιατί γίνονται διάφορα γεγονότα στον πλανήτη και κυρίως, για ποιο λόγο ήρθε η πανδημία…

01/11/19 – Ο Δρ. Μέτσης στο Plus

O Δρ. Θεόδωρος Μέτσης, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος, Μηχανικός Περιβάλλοντος, ομιλητής στην εκδήλωση για τα 5G που διοργάνωσε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, φιλοξενούμενος την Παρασκευή (01/11/19) στην εκπομπή «Με άλλη Ματιά» στο Plus, μίλησε για την νέα τεχνολογία 5G όπως επίσης και τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει αυτή στην ανθρώπινη υγεία. Christiana Stavrou

Δημοσιεύτηκε από Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στις Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

Ας δούμε όμως τι απαιτεί η μετάβαση στη νέα εποχή και πως ήδη μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Σε μία προσπάθεια αναχαίτισης του ”κορωνοϊού”, πολλές κυβερνήσεις προχωρούν στην ηλεκτρονική κατ’ οίκον επιτήρηση, γνωστή και ως «βραχιολάκι». Αυτό το μέτρο εξετάζει σοβαρά και η Κύπρος! Αυτό το μέτρο θα αφορά όχι μόνο όσους έχουν νοσήσει, αλλά και αυτούς που βρίσκονται σε καραντίνα.

Εκτός από τα ηλεκτρονικά βραχιόλια που καταγράφουν τις κινήσεις αυτού που το φοράει, εφαρμογές στο κινητό ειδοποιούν αν ο ιδιοκτήτης του έρχεται σε επαφή με άλλον άνθρωπο, απομακρύνεται από το σπίτι του, ή ανεβάζει ακόμη και πυρετό! Τα drones με θερμικές κάμερες εντοπίζουν κίνηση στους δρόμους και προχωρούν σε αναγνώριση προσώπων.

Στην Ασία μέσω των έξυπνων κινητών, το γεωγραφικό στίγμα του κάθε πολίτη είναι γνωστό και εάν η βόλτα με τον σκύλο διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο, ένα γραπτό μήνυμα υπενθυμίζει στον παραλήπτη του ότι είναι ώρα να επιστρέψει στο σπίτι! Αν παρέκκλινε από το δρόμο του, μπορούσε να ειδοποιηθεί η αστυνομία! Στη Νότια Κορέα, οι πιστωτικές κάρτες μετατράπηκαν σε τσιπ εντοπισμού!

Στη Μόσχα, νέες κάμερες τοποθετήθηκαν, οι οποίες μέσω ενός προγράμματος αναγνώρισης προσώπου, αναγνωρίζουν τον κάθε πολίτη που παραβιάζει τους νομούς της καραντίνας! Στην Πολωνία, η κυβέρνηση δημιούργησε την εφαρμογή Home Quarantine, όπου οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να αναρτούν κάθε μισή ώρα μία φωτογραφία τους που αποδείκνυε ότι βρίσκονται στο σπίτι!

Το Ισραήλ έφτιαξε λογισμικό που αναλύει δεδομένα από κινητά τηλέφωνα με σκοπό να εντοπίζονται οι πιθανοί φορείς του κορωνοϊού και να εξετάζονται. Μέχρι στιγμής, οι πολίτες όλων των παραπάνω χωρών φαίνεται να δέχονται αβίαστα τη νέα αυτή κατάσταση, καθώς φυσικά πρόκειται για το… καλό τους! Την ιδιά ώρα οι περιορισμοί των ελευθεριών τους στο μέλλον, θα αποδειχτούν τελικά μόνιμοι!

«Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» που λέει και ο σοφός λαός! Αυτή η νέα κατάσταση που αρχίζει να παγιώνεται, είναι η νέα πραγματικότητα. Το γιατί; Γιατί θα πρέπει να ελεγχθεί ο άνθρωπος. Να αποφευχθούν οι προσωπικές σχέσεις και όλοι να αποξενωθούμε από όλους. Όπως λέει και ένας σοφός, δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα! Αυτό που σήμερα θεωρούμε ουτοπία, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα μέσα στο σπιτικό μας, δεν είναι δωρεάν!

Ο λόγος που μας έφερε ποιο κοντά, είναι ένα γεύμα ακριβοπληρωμένο! Κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μακριά από τους υπολοίπους ανθρώπους! Αυτός είναι ο σκοπός! Σταδιακά να απομακρυνθεί άνθρωπος από άνθρωπο. Η σύναψη μη ανθρωπίνων σχέσεων θα οδηγήσει σε λιγότερους γάμους και αυτό σε λιγότερες γεννήσεις. Βλέπετε γίναμε πολλοί και ο πλανήτης δεν μας χωράει. Τα κλουβιά είναι έτοιμα πλέον για εμάς μέσω της τεχνολογίας.

Αυτή είναι η εικόνα του μέλλοντος. Μέσα από μια κάμερα και ένα κομπιούτερ, θα μιλάμε μεταξύ μας, μέσα από το σπίτι μας. Αυτό άλλωστε δεν γίνεται και σήμερα; Ποιος αφήνει τη μούρη του να σηκωθεί από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου και να κοιτάξει τον διπλανό του;

Το 99% των πολίτων του πλανήτη, έχει προσκολληθεί απάνω σε μια οθόνη. Καιρός είναι να μπεις και στο κλουβί σου. Για να μειωθεί η εγκληματικότητα, για να μειωθούν οι αναταραχές, για να μειωθούν οι αντιρρησίες, για.. για.. για! Για πόλους ακόμη λογούς, οι ελευθερίες μας καταλύονται και θα καταλυθούν για πάντα! Και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό!

Αφήστε το Σχόλιο σας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Τεχνολογία