Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Η Θάσος αποτελείωσε τον Χαρδαλιά – Ερωτηματικά για τον ρόλο του 112!

Η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία!

Μια ακόμη τρανταχτή αποτυχία σημείωσε ο Υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς και το περιβόητο 112, το οποίο το έχει κάνει τσιφλίκι του, για να εξυπηρετεί, μάλλον πονηρούς σκοπούς! Μετά την Εύβοια ήρθε η Θάσος, να ξεγυμνώσει την ανικανότητα ολόκληρου του προσωπικού που απαρτίζει την Πολιτική Προστασία και κυρίως του Υφυπουργού κ. Χαρδαλιά, ο οποίος αρέσκεται στο ρόλο του κωρονοσερίφη.

Η ανικανότητα του πλέον, αρχίζει να γίνεται άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, αφού όπως στην περίπτωση της Εύβοιας, έτσι και στη Θάσο το 112 δεν έστειλε ενημέρωση για έντονες καταιγίδες στην περιοχή. Μάλιστα εάν αναλογιστούμε, ότι το φαινόμενο ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έφτασε στην Θράκη, τότε η αποτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού μια ολόκληρη περιοχή έμεινε χωρίς καμία ενημέρωση!

Ευτυχώς στην περίπτωση της Θάσου δεν θρηνήσαμε θύματα, ωστόσο δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά για τον πραγματικό ρόλο του 112, που μπήκε στη ζωή μας για να μας προειδοποιεί για φυσικές καταστροφές, αλλά τελικά… χρησιμοποιείται για να μας προτρέπει να βάζουμε μάσκα! Αρκετοί μάλιστα, έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται και για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον γεωεντοπισμό.

Το 112 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ωστόσο όπως χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής, αποδεικνύεται ότι εξυπηρετεί πονηρούς σκοπούς της νέας τάξης πραγμάτων. Εν τέλει, μήπως υπάρχει και κάποιο κρυφό λογισμικό που ενεργοποιεί στο παρασκήνιο τον γεωεντοπισμό του κατόχου του κινητού τηλεφώνου, με σκοπό να εντοπίζονται όλα τα κινητά ανά πάσα στιγμή, χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος του κινητού;

Αυτό το ερώτημα έχει αρχίσει και πολλαπλασιάζεται στα χείλη πολλών Ελλήνων, αφού ο κωρονοσερίφης δείχνει να έχει κάνει τσιφλίκι του το 112 για να στέλνει sms στους πολίτες να χρησιμοποιούν μάσκα, κάτι που ήδη είναι γνωστό από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση! Αρκετοί λοιπόν προβληματίζονται, για τον πραγματικό ρόλο του 112 στη ζωή μας και χρήζει περεταίρω διερεύνησης ο σκοτεινός ρόλος του.

Σα να μην έφτανε αυτό, έχουν ανάψει τα αίματα στη Ν.Δ με τα καμώματα του κ. Χαρδαλιά και ο εσωτερικός πόλεμος, άργησε μεν αλλά… ξεκίνησε! Μας έχει συνηθίσει η Ν. Δ σε κάτι τέτοια και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο, δικαίως, μπαίνει ο κ. Χαρδαλιάς, μιας και με τις αποφάσεις που παίρνει καθημερινά, ρίχνει τη Ν.Δ στα τάρταρα, διαλύει την οικονομία και απαξιώνει, σε όλο και περισσότερο κόσμο τη Ν.Δ στα μάτια των ψηφοφόρων της και του Ελληνικού λαού.

Βλέπετε η πείνα, αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της και… οι αναδουλειές των επιχειρηματιών, δεν αφήνουν περιθώριά για χειροκροτήματα, στις οποίες αποφάσεις λαμβάνει η κυβέρνηση, πάντα για το ‘’καλό μας’’! Το πραγματικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα οικονομία, τώρα αρχίζει να φαίνεται και είμαστε ακόμη στην αρχή. Οι επιχειρηματίες, μετά τα νέα αντισυνταγματικά μέτρα, μετρούν όχι.. κέρδη στο ταμείο τους αλλά ζημιές! Και τι ζημιές! Παράλληλα, αρκετοί εργαζόμενοι βρέθηκαν ξαφνικά στο πυρ το εξώτερων, με πρόσχημα τον ιό.

Από εδώ και πέρα, τα πράματα αρχίζουν να λειτουργούν αντίστροφα για τους σωτήρες μας. Σωθήκαμε άραγε από τον ιό, για να πεθάνουμε από την πείνα; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που θα πρέπει να μας απαντήσει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία έχει αρχίσει πλέον και μετρά στο καλύτερο σενάριο για αυτήν… λίγους μήνες! Ο λαός πεινάει και τα σταφύλια της οργής ωριμάζουν, την ώρα που ο τρύγος πλησιάζει!

Το μεγαλύτερο από όλα τα προβλήματα της κυβερνήσεως, είναι ότι πλέον ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές της δεν πιστεύουν τον Χαρδαλιά. Πως περιμένουν εκεί στην κυβέρνηση να τον πιστέψει ο κόσμος; Οι απανωτές κωλοτούμπες βλέπετε του τρομολαγλυκούλη κ. Τσιόδρα, έχουν αρχίσει και σηκώνουν ένα τεράστιο κύμα αμφισβητήσεως στην κοινωνία, για το κατά πόσο όλα αυτά τα αντισυνταγματικά μέτρα που πάρθηκαν και.. συνεχίζουν να παίρνονται, γίνονται πράγματι για το καλό μας ή κρύβουν κάτι άλλο από πίσω. Η κοινωνία πλέον δεν είναι διατεθειμένη να κάνει άλλες θυσίες.

Ο πόλεμος στη Ν.Δ άναψε με την παρακάτω ανάρτηση του. Αντώναρου

«Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός να αποκαλεί την Ελλάδα “χώρα της φήμης και των fake news”  και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος και προσθέτει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του: «Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη…. Παραπληροφόρηση και fake news είναι όταν ισχυρίζεσαι ότι τα 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια. Που το ξέρεις; Αφου οι στατιστικές σου είναι ανεπαρκείς, τα δείγματα σου αναξιόπιστα. Μόλις ένας στους 8 εισερχόμενους τουρίστες υποβλήθηκαν σε τεστ.

Τα αποτελέσματα δε χιλιάδων τεστ, δεν έγιναν ποτέ γνωστά στους ενδιαφερομένους. Αφού σε κρατάει με τα νυχιά και τα δόντια αυτός που σε έβαλε στη θέση που έχεις (γιατί άραγε;) καλά να πάθουμε ως χώρα. Δυστυχώς με αυτή τη κυβέρνηση του συστηματικού ψεύδους, της παραπληροφόρησης και ημιπληροφόρησης, των στοχευμένων fake news και της καλοπληρωμένης — αλλά όλο και συχνότερα αναποτελεσματικής — επικοινωνιακής διαχείρισης όλων των θεμάτων μπορεί να μας συμβούν πολύ χειρότερα.

Μοurmouris

Αφήστε το Σχόλιο σας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in ΕΛΛΑΔΑ