Ο φυσικός πλάσματος Δρ John Brandenburg παρουσιάζει τη θεωρία του ότι ένας αρχαίος πολιτισμός στον Άρη αφανίστηκε από πυρηνική επίθεση από μια άλλη εξωγήινη φυλή.

Στην παράξενη θεωρία του, ο καθηγητής αναφέρει ότι αρχαίοι Αρειανοί γνωστή ως Cydonians αφανίστηκαν στην επίθεση – και τα αποδεικτικά στοιχεία της γενοκτονίας μπορούμε να τα δούμε ακόμα και σήμερα.

Από το 2011, ο επιστήμονας εκφράζει την θεωρία του ότι το κόκκινο χρώμα στον Άρη θα μπορούσε να οφείλεται σε θερμοπυρηνική έκρηξη: «Η επιφάνεια του Άρη καλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα ραδιενεργών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων ουρανίου, θορίου και ραδιενεργού καλίου – και αυτό το μοτίβο ακτινοβολεί από ένα θερμό σημείο στον Άρη. Μια πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να έχει αφήσει συντρίμμια σε όλο τον πλανήτη».

Ο ίδιος πλέον δεν πιστεύει ότι ήταν μία φυσική έκρηξη – αλλά μάλλον αυτό που σχεδίασε μια έξυπνη φυλή εξωγήινων! Σύμφωνα με τον ίδιο, το συμπέρασμα της τελευταίας θεωρίας του λέει ότι τα πυρηνικά ισότοπα στην ατμόσφαιρα του Άρη μοιάζουν με δοκιμές από βόμβα υδρογόνου και μπορεί πραγματικά να οφείλονται στον αφανισμό του πολιτισμού από μια πυρηνική επίθεση από το διάστημα.

Ο Άρης ήταν κάποτε σαν τη Γη ακόμα και στο κλίμα του, είχε χλωρίδα και πανίδα, καθώς και μορφές ευφυής ζωής, που ήταν περίπου τόσο προηγμένες όσο των αρχαίων Αιγυπτίων στη Γη. Αυτό βασίζεται στην ανάλυση του από τις δύο περιοχές, η μία είναι της Κυδωνίας, όπου βρέθηκε το περίφημο «πρόσωπο στον Άρη» – και αργότερα απαξιώθηκε.

Αυτό, σύμφωνα με τον καθηγητή, είναι ένα τεχνούργημα από μία αρχαία φυλή εξωγήινων. Δύο υποτιθέμενες πυρηνικές εκρήξεις αφάνισαν τον πολιτισμό στην Κυδωνία, και μία άλλη, μικρότερη κατέστρεψε έναν πολιτισμό σε μια περιοχή που ονομάζεται Γαλαξίας-Χάος. Η θεωρία του θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει το παράδοξο Fermi – δηλαδή γιατί, αν το σύμπαν είναι άφθονο με ζωή, δεν έχουμε ακούσει τίποτα από κανέναν ακόμα.

Προειδοποιεί, επίσης ότι πρέπει να είμαστε φοβισμένοι από μια επίθεση στον πλανήτη μας, και θα πρέπει να ξεκινήσει μια επανδρωμένη αποστολή στον Άρη για να ξέρουμε με τι είμαστε αντιμέτωποι.

Ερευνητικά κέντρα εντόπισαν την «υψηλή συγκέντρωση» του Xenon-129 στην ατμόσφαιρα του Άρη, ακόμα και το ουράνιο, και το θόριο, στην επιφάνεια του πλανήτη, εντοπίστηκαν από το Mars Odyssey της NASA.

Οι επιστήμονες έχουν ήδη επισημάνει ότι η εμφάνιση των στοιχείων αυτών δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι είναι φυσικά στοιχεία που βρίσκονται παντού. Αλλά ο καθηγητής είναι ανένδοτος ότι πρόκειται για τα απομεινάρια δύο τεράστιων Θερμοπυρηνικών εκρήξεων στον Άρη κατά το παρελθόν. Αυτό το σενάριο ενισχύεται από την υπόθεση της Κυδωνίας, και το παράδοξο του Fermi».

Ο εμπειρογνώμονας UFO Nigel Watson, συγγραφέας του εγχειριδίου Haynes UFO είπε ότι ο καθηγητής δεν είναι ο πρώτος που προτείνει ότι ο πλανήτης Άρης «δολοφονήθηκε» από πυρηνικές εκρήξεις.

«Αυτές οι ιστορίες και πολλές παραλλαγές από αυτά που παρουσιάζει είναι μια άποψη ότι το ηλιακό μας σύστημα ήταν το σπίτι πολλών πυρηνικών μαχών που μαίνονταν μεταξύ εξωγήινων επισκεπτών και των εποίκων. Πολλά από τα στοιχεία που έχει είναι από ερμηνεία αρχαίων κειμένων. Αν και η θεωρία του βρίσκει πιο στέρεο έδαφος από τις υπόλοιπες, εξακολουθεί να είναι ελλιπής και αβάσιμη και βασίζεται στο σημερινό επίπεδο ευαισθητοποίησης από τη δύναμη των πυρηνικών όπλων και τον φόβο μας για κακή χρήση.

Είναι μια προειδοποίηση ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο και με το δικό μας πλανήτη, και υπογραμμίζει την πεποίθηση πολλών επιστημόνων που δεν έχουν εντοπιστεί ευφυής ζωή αλλού στο σύμπαν, ότι θα εξαφανιστούμε μέσω καταστροφής ή αυτοκαταστροφής.

Πηγή: Αποκάλυψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here