Εξαφάνιση μυστήριο ενός 23χρονου φαντάρου, αποκαλύπτει το δημοσιογραφικό site zougla.gr, με την υπόθεση να περιπλέκεται συνεχώς, ώρα με την ώρα! Ο Σαράντος Κολλιαδέλης, 23 ετών, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και διαμονή στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο.

Πρόσφατα ο στρατιώτης ζήτησε αναβολή και την Τετάρτη το βράδυ, επιβιβάστηκε στο οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά. Μαζί του ήταν και ένας φίλος του από τον στρατό, με τον οποίο μάλιστα έκλεισε και μία καμπίνα. Γύρω στις 23.00 το βράδυ ο φίλος του στρατιώτη πήγε να κοιμηθεί, ενώ ο Σαράντος Κολλιαδέλης είπε πως θα έκανε ένα τελευταίο τσιγάρο στο κατάστρωμα και θα επέστρεφε στην καμπίνα.

Εκείνη την ώρα ο 23χρονος επικοινωνεί τηλεφωνικά με την κοπέλα του, στην οποία εκμυστηρεύεται το εξής περίεργο: «Έχει γίνει κάτι. Φοβάμαι. Ή θα μου τη στήσουν στο πλοίο ή στον Πειραιά». Αυτή είναι και η τελευταία του επαφή με το στενό του περιβάλλον. Με το που δένει το πλοίο στον Πειραιά ο φίλος του Κολλιαδέλη εγκαταλείπει την καμπίνα αντιλαμβανόμενος την απουσία του συνεπιβάτη του, αποβιβάζεται και αναμένει στην μπουκαπόρτα τον Κολλιαδέλη, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here