Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών και του προπονητή τους που έχουν εγκλωβιστεί εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες σε ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές της Ταϊλάνδης υπολογίζουν ότι έχουν μόλις τρεις με τέσσερις ημέρες περιθώριο να απεγκλωβίσουν την ομάδα των 12 παιδιών πριν σημειωθούν νέες ισχυρές βροχοπτώσεις που ενδέχεται να πλημμυρίσουν ακόμη περισσότερο το σπήλαιο, όπου τα παιδιά έχουν βρει καταφύγιο.

«Σήμερα έβρεξε ξανά αλλά η στάθμη του νερού στις σπηλιές βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο για την απρόσκοπτη εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης, κατά μήκος της διαδρομής των 3,2 χιλιομέτρων όπου τα αγόρια έχουν καταφύγει», δήλωσε σήμερα 7 Ιουλίου ο κυβερνήτης της επαρχίας Chiang Rai.

Αλλά οι ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να αυξηθούν έντονα μέσα στις επόμενες ημέρες και να εξελιχθούν σε καταρρακτώδεις μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δίνοντας στους διασώστες μόνο λίγες ημέρες για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον 25χρονο προπονητή και τα νεαρά αγόρια.

Ειδάλλως οι αρχές φοβούνται το χειρότερο, ακόμη και τον εγκλωβισμό της ομάδας έως και τον Ιανουάριο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη ζωή των παιδιών που βρίσκονται αποκλεισμένα στο σπήλαιο από τις 23 Ιουνίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here