Ο Vijaykumar Patel υπέστη καταστροφικές βλάβες στο κεφάλι μετά από την επίθεση που δέχτηκε έξω από το κατάστημά του στο Mill Hill.

O 49χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κεντρικό νοσοκομείο στο Λονδίνο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου. Αιτία θανάτου, σύμφωνα με τη νεκροψία που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο Northwick Park Hospital Mortuary, είναι τα τραύματα στο κεφάλι.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι τρεις έφηβοι προσπάθησαν να αγοράσουν χαρτάκια για τσιγάρα το Σάββατο 6 Ιανουαρίου. Ο Patel αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει λόγω της ηλικίας τους. Άρχισαν τότε να γίνονται επιθετικοί και προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα.

Ο ένας από τους εφήβους άρχισε να τον χτυπά με τέτοια δύναμη στον λαιμό, που ο 49χρονος έπεσε κάτω. «Ο άτυχος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του μετά τον καβγά για χαρτάκια. Ήταν ένα απροσδόκητο περιστατικό» τόνισε ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. «Έχασε τη ζωή του για το τίποτα. Προσπάθησε να εφαρμόσει τον νόμο που είναι για την προστασία όλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here