Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά

«Είναι φανερό ότι η θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού παραμένει με ευθύνης αυτής της κυβέρνησης», τόνισε η κυρία Γεννηματά, μιλώντας σε συνέδριο για την ιχθυοκαλλιέργεια.

«Το 4ο Μνημόνιο είναι εδώ και με την βούλα του Eurogroup. Οι αποφάσεις του ήταν πάρα πολύ καθαρές, δεν υπάρχει καθαρή έξοδος έτσι όπως περιέγραφε όλη αυτή την περίοδο η κυβέρνηση», σημείωσε.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συμφωνία, η κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι παραμένουν οι δεσμεύσεις για τον ελληνικό λαό και τις ελληνικές επιχειρήσεις. «Με δυσβάσταχτα πρωτογενή πλεονάσματα, με νέα δημοσιονομικά μέτρα, παραμένει η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας, παραμένει η ενισχυμένη επιτροπεία», επισήμανε, προσθέτοντας ότι «τα ανεπαρκή μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, συντηρούν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια για το μέλλον».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι χρειάζεται μια προοδευτική διακυβέρνηση «που θα μπορέσει να ενώσει και κινητοποιήσει όλες τις ζωντανές παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, να ενισχύσει την Αξιοπιστία της χώρας ώστε με τους εταίρους μας να προχωρήσουμε σε αλλαγές στην συμφωνία που θα οδηγήσουν στην οριστική και ασφαλή έξοδο από την κρίση και τα Μνημόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here