Την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 14:00, το τελευταίο επεισόδιο της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, για τη μηνιαία εκπομπή «Stars System», είναι αφιερωμένο στο καλοκαίρι και τις εκπλήξεις, που κρύβει για όλους.

Η καταξιωμένη αστρολόγος Άση Μπήλιου αναφέρεται διεξοδικά στις πλανητικές όψεις του Ιουλίου και του Αυγούστου, για κάθε ζώδιο. Παράλληλα αναλύει τα διαστήματα, που είναι ευνοϊκά, αλλά και αυτά, που θα καθορίσουν σημαντικές εξελίξεις στους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Τους επόμενους δύο μήνες θα έχουμε τρεις εκλείψεις και αρκετούς πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που σημαίνει ότι οι αλλαγές και οι ανατροπές για κάποια ζώδια είναι δεδομένες. Βέβαια υπάρχουν και οι τυχεροί, που θα απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές.

Τα σκετσάκια μας έχουν θέμα, «Διακοπές και Ζώδια». Ο υπέροχος Γιάννης Ποιμενίδης είναι υπάλληλος σε ταξιδιωτικό γραφείο και πρέπει να φτιάξει το ιδανικό πακέτο διακοπών για όλα τα ζώδια, τα οποία υποδύεται η ταλαντούχα Κατερίνα Ζαρίφη. Μέσα από το ρόλο της βλέπουμε όλες τις ιδιοτροπίες αλλά και τα «θέλω» των ζωδίων, με σύμμαχο βέβαια το χιούμορ.

Δείτε το trailer της εκπομπής Stars System: https://youtu.be/yTv0UOcfWZs

 

 

Παρουσιάζει: Άση Μπήλιου

Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη

Δ. Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Δανάη Γιαμαλάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννα Πασαγιαννίδου

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σταματόπουλος

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

 

Συντελεστές Σκετς

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Ζαρίφη, Γιάννης Ποιμενίδης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματόπουλος

Σενάριο: Μαίρη Μουγιακάκου

 

http://www.star.gr/tv/shows/stars-system/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here