Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας πανικός για το… τίποτα; – Τι συμβαίνει τελικά με τον ιο!

Βάσει Συντάγματος όμως, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει!

Ο πλανήτης έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου οικονομική καθίζηση, από την οποία οι κάτοικοί του και ειδικότερα αυτοί της Ελλάδας, θα κάνουν πάνω από μια δεκαετία για να συνέλθουν αν όχι και περισσότερο. Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη απορία, είναι γιατί εν τέλει γίνεται αυτό, αφού στο σύνολο των κρουσμάτων παγκοσμίως, το 99% είναι… ασυμπτωματικό και μονάχα 1% παρουσιάζει ήπια ή σοβαρά συμπτώματα!

Προσοχή: Ένα μέρος από τα σοβαρά συμπτώματα καταλήγει σε… fatalities (θανάτους). Δηλαδή οι θάνατοι αποτελούν ένα πολύ μικρότερο ποσοστό από αυτό το 1% ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Επίσης εδώ, να προσθέσουμε ότι το 1% των ήπιων ή σοβαρών συμπτωμάτων δεν έχει να κάνει με την διάδοση του ιού. Όσο και να διαδίδεται ο ιός πάλι 1% θα είναι (αυτά καταλαβαίνουμε με την δική μας αντίληψη, αν κάποιος στην κυβέρνηση καταλαβαίνει κάτι άλλο να μας το επιχειρηματολογήσει).

Aυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά η επίσημη παγκόσμια καταμέτρηση. Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε με αυτά που δείχνουν οι αριθμοί, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, αφού δεν μπορεί να δικαιολογηθείκάτι τέτοιο από τους αριθμούς. Ούτε φυσικά υποστηρίζουμε απόψεις του στιλ ότι δεν υπάρχει ο ιός κ.α. Υπάρχει, προκαλεί νόσο, ενίοτε βαριά, το ζήτημα είναι σε τι κλίμακα το κάνει αυτό, για να τεθεί ο κόσμος στον «πάγο» για πολλά χρόνια, γιατί η όποια ανάκαμψη δεν θα γίνει σε λίγους μήνες όπως διαδίδουν τα ΜΜΕ…

Διαβάζοντας με προσοχή τους αριθμούς από την παγκόσμια καταμέτρηση, βλέπουμε πως στα 23.120.802 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού διεθνώς και στους 803.213 οι θάνατοι. Όμως στην αρχή τα κρούσματα που καταμετρούνταν ήταν πολύ λιγότερα, διότι γινόντουσαν ελάχιστα τεστ (άλλωστε ακόμα οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι αν είχαν αξιόπιστα τεστ για να κάνουν την δουλειά τους). Αυτό σημαίνει ότι η συνολική θνησιμότητα είναι στην ουσία πολύ μικρότερη σε ποσοστά επί των κρουσμάτων, προσεγγίζοντας το 0.0002% μόλις!

Τώρα που έχουν παγκοσμίως αυξηθεί τα τεστ, συνολικά 15.714.993 άνθρωποι έχουν αποθεραπευτεί ενώ από τα περιστατικά που θεωρούνται ενεργά, δηλαδή 6.602.596, το 99% έχει ήπια συμπτώματα ενώ μόνο το 1% δηλαδή 61.849 άτομα παρουσιάζουν σοβαρή ή κρίσιμη συμπτωματολογία. Ας μην θίξουμε το ερώτημα το ποιοι πεθαίνουν πραγματικά από τον κορωνοϊό, ή από υποκείμενα νοσήματα.

Ένας θάνατος πάντα είναι θλιβερός, αλλά το να σταματήσει να ζει ο πλανήτης είναι άλλο ζήτημα. Όπως επίσης το να επιβληθεί έλεγχος στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και να απειλούνται για ότι λένε και ότι σκέφτονται επί του ζητήματος αυτού. Να θυμίσουμε ότι ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα που τα μέλη τους δεν θέλουν να πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά τους φορώντας μάσκα, έχουν ήδη στοχοποιηθεί και ερευνώνται από τις Αρχές!

Βάσει Συντάγματος όμως, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει. Το κοινό αποφασίζει και κρίνει, όχι η εκάστοτε κυβέρνηση επειδή της «χαλάει» το αφήγημα ο αντίλογος και η εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία. Εδώ θα πρέπει να πούμε στην κυβέρνηση τα εξής:

  • Έχουν δικαίωμα να μιλάνε όλοι σε αυτή την χώρα (και σε κάθε δημοκρατική χώρα με δυτικού τύπου αντιπροσωπευτική Δημοκρατία) βάσει Συντάγματος.
  • Χιλιάδες επιστήμονες έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις από τους «επιστήμονες» της κυβέρνησης αλλά και όλων των κυβερνήσεων
  • Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, η επιτροπή των… σοφών εισηγείται που σημαίνει, προτείνει και δεν υποχρεώνει την κυβέρνηση να πάρει μέτρα.
  • Οι αποφάσεις είναι της κυβέρνησης. Άρα πολιτικές αποφάσεις. Δεν είναι των «ειδικών». Οι «ειδικοί» εισηγούνται. Η κυβέρνηση αποφασίζει και οι αποφάσεις της, τίθενται υπό την κριτική των πολιτών.

Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στις δημοκρατίες. Αν δοθεί διαταγή από την κυβέρνηση και δεν υπακούσουν οι πολίτες, τότε και μόνο τότε, τίθεται ζήτημα ποινικής δίωξης. Και πάλι όμως η κυβέρνηση θα κριθεί για αυτά που διατάζει! Εάν δεν μπορεί να κριθεί τότε παύει να είναι δημοκρατική εκλεγμένη κυβέρνηση.

Εδώ έχουμε τους «ειδικούς» να μην παίρνουν την ευθύνη για τα όσα «ειδικά» λένε και να μην υπογράφουν, αλλά να προτείνουν στα… αυτιά των κυβερνώντων και έτσι φυσικά, αποφεύγουν τις όποιες ποινικές ευθύνες, έχουμε επίσης τους κυβερνητικούς να λένε «εμείς κάνουμε ότι μας λένε οι επιστήμονες» οπότε ούτε αυτοί φέρουν ευθύνη.

Αντίθετα με βάσει τα όσα γίνονται γνωστά θα κυνηγηθούν οι διαχειριστές ομάδων στα social media επειδή βάσει Συντάγματος εκφέρουν την άποψή τους. Kι όλα αυτά λόγω του 1% των βαριά νοσούντων σε όλη την Γη και μιας θνησημοτητας ενος ιου που προσεγγιζει το 0.0002% μόλις!

Πηγή: pronews

Αφήστε το Σχόλιο σας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in ΕΛΛΑΔΑ