Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κάνναβης «BALKANNABIS EXPO 2018» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις πόρτες της σήμερα στις 11 το πρωί στο Γκάζι. Επιχειρηματίες, επιστήμονες και τουρίστες από όλο τον κόσμο, θα δώσουν το παρών στην έκθεση που γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Τις εργασίες θα ανοίξουν, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα ∆ούρου, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Στρατής Ζαφείρης αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης που συμμετείχε και στο σποτ της κυβέρνησης για την αποποινικοποίηση της ιατρικής κάνναβης ενώ θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το υπουργείο Υγείας και τον Δήμο Αθηναίων.

Η προσέλευση του κόσμου ήδη είναι πολύ μεγάλη και οι διοργανωτές θεωρούν πως θα σημειωθεί ρεκόρ επισκέψεων. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα και τεχνολογίες που αναπτύσσονται δυναμικά γύρω από την ιατρική και βιομηχανική χρήση του φυτού. Υγεία, διατροφή, σπόροι, καλλιεργητικός εξοπλισμός, ένδυση, βιομηχανικές και αγροτικές εφαρμογές θα έχουν την τιμητική τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here