Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αττική. Η Πυροσβεστική δέχθηκε 60 κλήσεις για αντλήσεις και 8 για κοπές δένδρων, με τα περισσότερα περιστατικά να εντοπίζονται σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια και Παλλήνη.

Οι περιοχές όπου σημειώθηκαν τα πιο ακραία φαινόμενα είναι η Παλλήνη, τα Σπάτα και τα Βόρεια Προάστια της Αττικής που δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Στο Χαλάνδρι, ο δήμος απεύθυνε έκκληση για αποφυγή δυνητικά επικίνδυνων δρόμων. Ειδικότερα, οι οδηγοί κλήθηκαν να αποφύγουν την κυκλοφορία στην Παραρεμάτια Οδό, την λεωφόρο Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, τη λεωφόρο Πεντέλης και την οδό Αναπαύσεως.

Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα εντοπίστηκε και στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Παπάγου. Το οδόστρωμα μετετράπη σε ορμητικό χείμαρρο και ακινητοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα. Προβλήματα στις μετακινήσεις αντιμετώπισαν και όσοι οδηγοί κινούνται στην Αττική Οδό.

Επιπλέον, στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητό της μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Επιπροσθέτως, προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή της Αρτέμιδας λόγω υπερχείλισης ποταμού. Συγκεκριμένα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αρίωνος και γίνεται εκτροπή στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος του Αρίωνος και στη συμβολή των οδών της Αγίας Κυριακής και Αρίωνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here